TOPT

En gang i året Innkjøpsfestival september på alibaba kommer snart.Så organiserer alibaba en opplevelsesdeling i juni.Å la alle leverandører kan ha en god forretning i september.

7.1 (1)

Kjenner du til Purchasing Festival på alibaba?Det er en kampanje for kjøper.Det er den største kampanjen på et år, akkurat som nedsalg når nyttår kommer.Alle leverandørene vil gi den beste prisen eller rabatten i september.Og de fleste leverandører på septemberferie vil kjøpe produkter for lager.

Alibaba vil investere i reklame fra august for å tiltrekke seg alle leverandørene.Så hvis du er interessert i Innkjøpsfestivalen?Hvis du er bekymret for det, kjøper du ikke fra alibaba?Ikke bekymre deg, la meg introdusere innkjøpsfestivalen vår her.

1. Vi deltar også på innkjøpsfestivalen, og vi vil ha det største kampanjesalget
2.Selv om du kjøper her eller hvor som helst, vil kampanjen vår beholde den samme.
3.Alle våre produkter deltar på denne festivalen, ikke bare for den dyre eller dårlige selgeren.
4. Uansett om du er fersk for oss eller lojale kunder, er kampanjen den samme

Fremfor alt er introduksjonen til Purchasing festival , så kontakt oss hvis det er behov for det. Ikke gå glipp av festivalen, eller du må vente i ett år til.

Vi introduserer også noen hot sell-produkter her.Men hvis du ikke finner produktene her eller på nettet, send bare de nødvendige varebildene til oss for tilbud.

Strikkemaskindeler

7.1 (2)

Chenille maskindeler

7.1 (3)

SSM maskindeler

7.1 (4)

Vevemaskindeler

7.1 (5)

Barmag maskindeler

7.1 (6)

Volkman maskindeler

7.1 (7)


Innleggstid: Jul-01-2022